WebTeam

Penasihat: PN. HARIZA MOHD YUSUF Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

Editor: CIK NOOR ADIBAH MOHAMAD Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

Juru Gambar: EN. MOHD AMIRUL MOHAMAD GHAZALI Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

Penyumbang Berita: EN. MOHD FAIZ HAMZAH Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

Webmaster: PN. NURAZNITA ABDULLAH Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.

PENERBIT USIM merakamkan ucapan terima kasih kepada WebTeam laman web Penerbit USIM atas sumbangan dan komitmen yang telah ditunjukkan bagi memastikan laman web ini dapat diselengara dengan baik dan memberi faedah kepada semua warga USIM dan orang awam khususnya.

PENCAPAIAN WEB:

Memenangi tempat KETIGA Kategori Pentadbiran dalam Pertandingan Laman Web Peringkat USIM 2011

Memenangi tempat KEDUA Kategori Pentadbiran dalam Pertandingan Laman Web Peringkat USIM 2012

 

PENERBIT USIM, Universiti Sains Islam Malaysia,71800 Bandar Baru Nilai, Negeri Sembilan, Malaysia. Tel: 06-798 6271/ 6272 | Fax: 06-798 6083
Email: Alamat e-mel ini dilindungi daripada spambots. Anda perlukan JavaScript diaktifkan untuk memaparkannya.
Waktu Operasi Pejabat: Isnin - Jumaat : 8.00 pg - 5.00 ptg Waktu Rehat: Isnin - Khamis : 1.00 ptg - 2.00 ptg, Jumaat : 12.15 tgh - 2.45 ptg. SABTU, AHAD & CUTI UMUM - TUTUP